Zorgvrager

R&R Case Management voor cliënten

Merkt u dat het moeilijk is om alles rondom ziekte of het ouder worden te regelen? Wij kunnen u helpen bij het organiseren van de zorg die u nodig heeft en coördineren dit voor u.

Wij kunnen namens u contact onderhouden met zorgverleners zodat de zorg goed op elkaar is afgestemd. Daarnaast kunnen we u bijvoorbeeld als cliëntondersteuner helpen bij het zoeken van de juiste zorgaanbieder.
Wilt u het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Samen met u kunnen we nagaan wat u nodig heeft om dit te realiseren en u adviseren in de keuze van de juiste hulpmiddelen. Bijvoorbeeld verpleeghulpmiddelen en moderne toepassingen in huis. Hierbij kunt u denken aan diverse hulpmiddelen om het gemak en de veiligheid te verhogen. Meer informatie over slim wonen (domotica).
 
R & R Case Management werkt onafhankelijk van zorgaanbieders, zodat we de beste oplossing voor u in uw situatie kunnen zoeken.

Heeft u op dit moment nog geen zorg nodig? Het is goed om al eerder na te denken over hoe uw zorgwensen in de toekomst ingevuld kunnen worden. Daarom organiseren we regelmatig de workshop “Van zorgwens naar individueel zorgplan”
 
Vul het informatie formulier in voor individueel advies of schrijf u in voor de workshop “Van zorgwens naar individueel zorgplan”.